Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙΑ

"Ξινή" βγαίνει η εκλογική μάχη σε πολλούς νικητές και χαμένους των περσινών αυτοδιοικητικών εκλογών στην Κρήτη, που καλούνται να περάσουν από το ταμείο για να πληρώσουν... γερές "καμπάνες". Ούτε λίγο, ούτε πολύ οι επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων ανά το νησί καλούνται να πληρώσουν αθροιστικά πρόστιμα που ξεπερνούν τα 400.000 ευρώ! Το μετεκλογικό "μπουγιουρντί" αφορά σε προεκλογικές παραβάσεις, όπως προκύπτει από σχετική απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών Παραβάσεων.... γράφει η Νέα Κρήτη.
Ανάμεσα στους οι συνδυασμοί των δήμαρχων Χανίων-Πλατανιά- Σφακίων-Γαύδου, μάλιστα οι δημάρχοι της Κανδάνου και της Γαύδους την σκαπούλαραν στο παραπέντε για να έχαναν και το αξίωμα τους..
Τα πρόστιμα που ξεκινούν από 2.000Ε κι φτάνει το μεγαλύτερο τις 20.000 Ε αφορούν παραπτώματα, όπως στη μη τήρηση βιβλίων εσόδων-εξόδων στις προεκλογικές τους δαπάνες και μη ανάρτηση των οικονομικών δεδομένων τους στη "Διαύγεια", όπως προέβλεπε ο σχετικός νόμος. 
Στην Κίσαμο πρόστιμα επιβλήθηκαν και στους δυο συνδυασμούς της αντιπολίτευσης ... η Δημοτική αρχή είχε τηρήσει τα προβλεπόμενα. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειχε τηρησει τα προβλεπομενα γιατι απο την αρχη επαιζε και παιζει καθαρα ο Δημαρχος..Τιποτα κατω απο το τραπεζι και ας καθεται στο λαιμο σε μερικους μερικους(Βλεπε Μιχ Θεοδωρογλακη)

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε γνωστε....ευγεεεε η δικαιωση ερχετε