Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

10Ε Η ΜΕΤΟΧΗ

30.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 10 ε η κάθε μια, θα κόψει η ΠΑΕ Κισαμικός όπως έμαθα. Νομίζω οτι δεν θα υπάρξει πρόβλημα να βρεθούν τα χρήματα αν αναλογιστούμε οτι το πλειοψηφικό πακέτο μάλλον θα το κρατήσει ο σημερινός πρόεδρος. Αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν λίαν προσεχώς, την Κυριακή 7 Ιουνίου, μιας και τότε είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ομάδος μας. 
Φυσικά τα μεγάλα προβλήματα είναι άλλα, που τα γνωρίζουμε ..γήπεδο, προπονητικό κέντρο. Μάλιστα και στα δυο υπάρχει μια στασιμότητα ιδιαίτερα για το προπονητικό κέντρο που θα πρέπει να είναι έτοιμο σε 40 μέρες μιας και τότε θα ξεκινήσει προπονήσεις η νέα ομάδα. Όσο για το νέο στάδιο που προσπαθούμε!!! όλοι να κάνουμε στην πόλη, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα, όχι από την μεριά μας, μιας και μεις είμαστε ταπί και ψύχραιμοι, αλλά από την ανατολική μπάντα που για να βγει στις υποχρεώσεις της θα πρέπει να ρίξει πάνω από 4.000.000Ε στην Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: