Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, «ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ»

Δεν πρόκειται να αναφερθώ και να  απαντήσω στους απαξιωτικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς, για την πρώην Δημοτική  Αρχή Κισάμου, που περιέχονται στο άρθρο  που αναρτήσατε  στις 14-5- 2015 με τίτλο: «ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ» και πληροφορείτε ψευδώς το κοινό, ότι εξαιρέθηκε ο Δήμος Κισαμου, σε αντίθεση μάλιστα με το Δήμο Πλατανιά,  από τις σεισμόπληκτες περιοχές του Ν. Χανίων και της Κρήτης, στο σεισμό της 12ης Οκτωβρίου 2013.
Σας πληροφορούμε λοιπόν, ότι στο ίδιο ΦΕΚ 3652/31-12-2014, συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Κισάμου με όλες τις περιοχές που επλήγησαν και συγκεκριμένα:
ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ Δ.Ε. Ιναχωρίου: Τ.Κ. Έλους και Τ.Κ. Στροβλών Δ.Ε. Κισσάμου: Δ.Κ. Κισσάμου, Τ.Κ. Γραμβουσής, Τ.Κ. Καλλεργιανών, Τ.Κ. Πλατάνου και Τ.Κ. Πολυρρη−νίας Δ.Ε. Μυθήμνης: Τ.Κ. Δραπανιά, Τ.Κ. Μαλαθύρου, Τ.Κ. Περβολακίων, Τ.Κ. Ποταμίδας, Τ.Κ. Ρόκκας, Τ.Κ. Σφακοπηγαδίου και Τ.Κ. Φαλελιανών.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν επικοινωνήσατε με το Δήμο Κισάμου, γιατί θα είχατε μάθει ότι όλα τα σχετικά έγγραφα, ΦΕΚ και Κανονιστικές αποφάσεις βρίσκονται στο Δήμο και η σχετική διαδικασία των δηλώσεων και των διεκδικήσεων, εκ μέρους των πληγέντων  βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Εμείς ως Δημοτική Αρχή, σε όλα τα έκτακτα περιστατικά που συνέβησαν στη Κίσαμο κατά τη διάρκεια της θητείας μας, πάντα πράξαμε το καθήκον μας, και υπηρεσιακά τα δέοντα και  στην περίπτωση της πυρκαγιάς στο Κεφάλι καθώς και στις πλημμύρες και το σεισμό που έπληξαν την Κίσαμο.
 Αυτά είναι γνωστά σε όλους και στους ενδιαφερόμενους. Βέβαια τα αγνοούν εκείνοι που θέλουν να τα αγνοούν και ακόμη όσοι από τα μέσα ενημέρωσης έχουν απέναντι στην αλήθεια, επιλεκτική πένα και γραφίδα.
 Κίσαμος 14-2-2014
Μυλωνάκης Γεώργιος
Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης
Πρώην Δήμαρχος Κισάμου.

Απάντηση Παπαδάκη Ιωάννη
Το μπλοκ δεν έχει επιλεκτική μνήμη πολύ δε περισσότερο πένα και φυσικά διαθέτει και ένα μεγάλο αρχείο θύμησης.... αγαπητέ Δήμαρχε! Πρώτο πριν ακόμα ανακοινωθεί αν θα γινόμασταν σεισμοπαθής δήμος έγραψε ΕΔΩ
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 2013!  Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, μάλιστα κοινοποιώντας όλη την υπουργική απόφαση. Δυστυχώς σαν άνθρωποι μια ημερομηνία μας ξέφυγε σήμερα αλλά και αυτή διορθώθηκε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: