Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΟΡΓΗ



Καλά το Λιμενικό Ταμείο Χανίων που είναι να ακούσουμε την άποψη του...γιατί το να έρχεται στην μια και τόσο για να επιβλέπει τα δήθεν έργα του, δεν είναι και δουλειά. Το ξαναλέμε το λιμενικό ταμείο είναι για να προβλέπει και όχι για να πηγαίνει μετά και να λυπάται.... Τα κύρια ερωτήματα λοιπόν είναι:
Που είναι το καρνάγιο;..Που είναι οι κυματοθραύστες; ..Που είναι οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές που θα κάνουν την ζωή και την εργασία των ψαράδων καλύτερη; Αναπάντητα ερωτήματα που μπορούν να λυθούν μόνο αν υπάρχει επιτόπου και επί καθημερινή βάση κάποιος να τα παρακολουθεί ...και αυτό θα γίνει μόνο αν φτιάξουμε επιτέλους δικό μας Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: