Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΚΡΗΤΗ

Οι μεγάλοι tour operators ρίχνουν ακόμα πιο χαμηλά τις τιμές των πακέτων για τους ελληνικούς προορισμούς, με τα επταήμερα πακέτα διακοπών για το μήνα Ιούλιο να ξεκινούν στην ιστοσελίδα κρατήσεων του Thomson, του μεγαλύτερου οργανισμού της Μεγάλης Βρετανίας που ανήκει στον όμιλο της TUI, από τα 270 ευρώ (205 λίρες) για το Ηράκλειο για ένα άτομο, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού, του αεροπορικού εισιτηρίου και της μεταφοράς από και προς το ξενοδοχείο.
Οι εκπτώσεις στα προσφερόμενα πακέτα ξεκινούν μάλιστα από τα 120 ευρώ (86 λίρες) και φτάνουν ακόμη και τα 270 ευρώ ανάλογα με την ζήτηση του προορισμού.
Εξίσου χαμηλό παραμένει και το ποσό ..
.......της κράτησης του πακέτου, το οποίο φτάνει μόλις τα 100 ευρώ. Στις πιο μεγάλες προσφορές, εκτός από την Κρήτη, συγκαταλέγονται ακόμη η Ρόδος, η Ζάκυνθος και η Κέρκυρα.
Ειδικά στην αγγλική αγορά των tour operators, λόγω της πτώσης του ευρώ έναντι της στερλίνας που καθιστά τις διακοπές πιο οικονομικές, δίνεται πραγματική μάχη τιμών και προσφορών, με την Ελλάδα όμως να φιγουράρει πρώτη στη λίστα με τις πιο φθηνές επιλογές. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως σε πρόσφατη βρετανική έρευνα, η Κρήτη ήταν ο προορισμός με τη μεγαλύτερη πτώση τιμών μεταξύ των ευρωπαϊκών προορισμών.
Αυτό όμως που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως στη σύνθετη αναζήτηση με τα ίδια κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων όμως των προσφορών για Ισπανία, Τουρκία και Αίγυπτο, τα ελληνικά πακέτα εξακολουθούν να παραμένουν τα πιο χαμηλά. Η αμέσως επόμενη τιμή για ξενοδοχείο στην περιοχή του Μαρμαρά ξεκινά από τα 308 ευρώ.
Στη γερμανική ιστοσελίδα της TUI από την άλλη, οι τουρίστες μπορούν να βρουν- για την ίδια πάντα περίοδο- πακέτα για Κρήτη από  318 ευρώ, για την Ρόδο από 277 ευρώ, για Κω από 356 ευρώ, για Ζάκυνθο από 318, ενώ προσφορές υπάρχουν και για την κοσμοπολίτικη Μύκονο: για το «νησί των Ανέμων» οι τιμές ξεκινούν από 530 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: