Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....

Ο Δήμος Πλατανιά χαρακτηρίστηκε σεισμόπληκτος, ανακοίνωσε στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος επίσης τόνισε ότι ακόμα και όσοι πολίτες δεν είχαν προλάβει να υποβάλουν αιτήσεις για την αποζημίωσή τους από την πολιτεία, έχουν ακόμα περιθώριο και αξίζει να το κάνουν, δεδομένου ότι οι αποζημιώσεις είναι εξαιρετικά γενναιόδωρες.

Τελικά επιλεκτικός ο εγκέλαδος.....κτυπά για τις παχουλές αποζημιώσεις. Κάποτε που μας κτύπησε και μας (2006 6.9 R, 2008 6.2 R), το αποφύγαμε να γίνουμε σεισμόπληκτοι, γιατί θα χάναμε τους τουρίστες χαχαχα. Τέλος πάντων δεν γνωρίζει σύνορα ο εγκέλαδος και θα γίνουμε και μεις σεισμόπληκτοι τώρα. Να θυμίσω ότι ο σεισμός που βγήκαν σεισμόπληκτοι οι δήμοι Κισάμου και Πλατανιά έγινε στην γειτονιά μας, 64 χιλιόμετρα δυτικά των Χανίων, αλλά εμείς η αλήθεια είναι οτι αντισταθήκαμε γενναία ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: