Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ

Δυο μέρες έμειναν ως το μεγάλο γεγονός της γειτονιάς μας, και οι χώροι στάθμευσις των επισκεπτών μας είναι σε άσχημη κατάσταση. Ειδικά ο παραλιακός δρόμος του γηπέδου αλλά και το παρκινγκ του Τελωνείου θέλουν ..ένα μικρό καθάρισμα! Δεν πιστεύω να έχουμε άλλη φουρτούνα οπότε πρέπει να σουλουπωθούν λιγουλάκι και γρήφγορα!!
Στο χάρτη δεξιά βλέπουμε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Κυριακής, ημέρα του καρναβαλιού, οι οποίες θα ισχύσουν από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ. Οι επισκέπτες μας από Χανιά θα στρίβουν δεξιά λίγο μετά την είσοδο της πόλης (από το ποτάμι) για να πάνε στους τρεις χώρους στάθμευσις και η έξοδο τους θα γίνει από τον δρόμο της Μητρόπολης που θα μονοδρομηθεί για την περίπτωση με κατεύθυνση από βορά σε νότο!
Από ανατολικά της πόλης η είσοδος θα είναι η Αγαμέμνονος (Μαύρο Μώλος) και αριστερά από τον Πυριανό ποταμό για Τελωνείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: