Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ;

Σας καλούμε στην συνάντηση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δήμος Κισάμου με θέμα το 10ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ / KISAMITIKO KARNABALI ( carnival Kissamos ) Τα θέματα που θα συζητηθούν θα αφορούν κυρίως προτάσεις βελτίωσης που υπάρχουν για το 10ο Κισαμίτικο καρναβάλι. Περιμένουμε την ανταπόκριση και την παρουσία τόσο κόσμου, εθελοντών και καρναβαλιστών όσο και καταστηματαρχών της περιοχής που δραστηριοποιούνται σε αντικείμενα που έχουν άμεση σχέση με το καρναβάλι.
Δερουκάκης Μανώλης 
Πρόεδρος Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου

Πιστεύω να έλθουν όλοι..ακόμα και αυτοί που δεν τους άρεσε το 9ο!!!

2 σχόλια:

ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ είπε...

ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΝΟΜΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΤΟΠΟ.ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

Για να υλοποιηθεί μια πρωτοβουλία όποια κι αν είναι αυτή χρειάζεται κόπος. Πρέπει κάποιοι να ασχοληθούν, να αφιερώσουν χρόνο και σε κάποιες περιπτώσεις χρήμα....Αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια και η πείρα ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Του χρόνου θάναι καλύτερα..
Η Κριτική λοιπόν από μακριά είναι ότι ποιό εύκολο, η συμμετοχή είναι δυσεύρετη.
Να συμβάλης λοιπόν για να έχεις και δικαίωμα να κριτικάρης,διαφορετικά είσαι αγενής και προβοκάτορας......