Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Άμεση η κινητοποίηση του Δήμου Κισάμου. Ανοίχτηκαν γρήγορα οι παραλιακοί δρόμοι της πόλης που είχαν κλείσει λόγω των υλικών που έβγαλε ο δυνατός αέρας και η θάλασσα!
Πάντως και στον παραλιακό του Θεοχαράκειου κάτι πρέπει να γίνει για να μην έχουμε κάθε τόσο αυτήν την κατάσταση...Κάτι για μπλοκ θα ήταν λύση!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο καστελι εκαθαριστηκανε οι δυο δρόμοι να δούμε στα χωριά ποτε θα μπορέσουμε να πάμε στις περιουσίες μας που δε μπορούμε να πάμε εδα ένα μήνα και...

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΣΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

πεστα και στη κουκουναρα ολη η αγροτικη δρομη ειναι αχριστη και δε μπορουμε να παμε στη περιουσια μας

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να καταλαβει ο δημαρχο οτι ο δημοσ δεν ειναι μονο το καστελι καλο ειναι εφοσον η δημοτικη αρχη διαθετη οδηγο και αυτοκινητο και πανε στα μνημοσυνα και στισ κηδειεσ η αντιδημαρχοι και ο ιδιοσ΄. να κανουν μια βολτα στα χωρια.που η ανθροποι εχουν εδο και ενα μηνα δεν μπορουν να πανε στισ περιουσιεσ τουσ

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα δεν ειναι οτι καθαριστηκαν 2 δρομοι. Ποιοι ειναι αυτοι οι δρομοι γνωριζετε? Παντα να εξυπηρετησουμε καποιους...