Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ

Θανατηφόρο ατύχημα είχαμε χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα στον δρόμο προς τον Πλάτανο. Η πυροσβεστική ανέσυρε νεκρό από το αυτοκίνητό του, τον Λ. Σ. 68 χρονών κάτοικο Αθηνών και καταγόμενο από τον Πλάτανο έξω από το χωριό Τράχηλας.
Ο άτυχος άντρας, άγνωστο πώς, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και ο ίδιος να βρει τραγικό θάνατο μέσα σε αυτό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ο άτυχος συγχωριανός μας ήταν ήδη νεκρός.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνούν οι αρχές.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία μέχρι να έρθει η πυροσβεστική και το περιπολικό από το Καστέλλι στον Τράχηλα πέρασαν 20 λεπτά. Μέχρι να έρθει το ασθαινοφόρο πέρασε μισή ώρα γιατί ο οδηγός έπιανε λέει δουλειά στις 11! Ελπίζω ο άνθρωπος να ήταν ακαριαία νεκρός... Άλλη μια παρατήρηση, η νεαρή γιατρός ούτε που ακούμπησε τον άνθρωπο για να δει αν έχει σφιγμό, γούρλωσε τα μάτια της και απομακρύνθηκε. Ένας πυροσβέστης τον ακούμπησε πρόχειρα όσο χωρούσε το χέρι του και μου λέει δεν πιάνω σφυγμό δεν πιάνω τίποτα ΜΑΛΛΟΝ είναι νεκρός. ΜΑΛΛΟΝ. Έτσι χωρίς να είναι σίγουροι τον τράβηξαν σαν σακί και τον έριξαν με την μούρη στο φορείο. Ξαναλέω ελπίζω ο άνθρωπος να ήταν ακαριαία νεκρός...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε Πατέρα,Αδερφέ,Θείε,Συνάδελφε,Φίλε,Συγχωριανέ... Δεν άξιζες τέτοιο τέλος ... Ήσουν εργατικός, με μόχθο και μεράκι κατάφερες να εξασφαλίσεις ένα αξιοπρεπές μέλλον στα παιδιά σου.. Άξιζες πολλά περισσότερα.. Το γέλιο σου, τα λόγια σου, το κέφι σου θα μείνουν αξέχαστα.. Καλό σου ταξίδι.. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.. Αθάνατος !!!

Ανώνυμος είπε...

Θείε μου αγαπημένε δεν έφυγες.. Θα είσαι πάντα κοντά μας.. Να μας χαμογελάς και να μας συντροφεύεις.. Άξιζες πολλά περισσότερα.. Μια ζωή στα ταξίδια.. Τούτο το ταξίδι είναι το πιο μακρινό.. Καλοτάξιδος... Ελαφρύ το χώμα πάνω από το μπέτη σου..

Ανώνυμος είπε...

Καλό ταξίδι Λεβέντη Κρητικέ.. Θα είσαι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό μας.. Δεν έφυγες.. Όπως πάντα πας ταξίδι.. Ένα ταξίδι χωρίς γυρισμό.. Κοιμήσου ήσυχα..