Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟΝ ΔΡΑΠΑΝΙΑ

Την Tετάρτη 18 Φεβρουαρίου η ενορία Αγ.Νικολάου  Δραπανιά  και ο πολιτιστικός σύλλογος  του Δραπανιά πραγματοποίησαν  στο ενοριακό κέντρο του Δραπανιά εσπερίδα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης αγιοβασιλόπιτας και την παρουσίαση του  νέου συλλεκτικού ημερολογίου του συλλόγου, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλοχίου του Σεβ. Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννη και πλήθους κόσμου. Ακολούθησε ομιλία για τα βότανα της Κρήτης απο την κ.Νίκη Ανδρουλάκη διατροφολόγο

2 σχόλια:

π.Αλέξανδρος Φαντάκης είπε...

Όμορφο το Ενοριακό μας κέντρο <> όπως είπε στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννης, δάσκαλος μου στην Ανωτέρα Εκκλησιαστική Σχολή Αθηνών που μας τίμησε απόψε μαζί με τον ποιμενάρχη μας Σεεβασμιώτατο Κισάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο. Μαζί μας και ο Δάσκαλος μου στην ίδια σχολή και αργότερα στη Θεολογική (πειραματικό Λύκειο-υποδειγματική διδασκαλία) π. Αλέξανδρος Καριώτογλου μαζί με την πρεσβυτέρα του.
Παρακολουθείστε τα Video με τις ομιλίες τους στην Ο.Α.Κ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως μας και στο enoriadrapania.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Συγχαριτήρια στον π.Αλέξανδρο που δίνει πνοή στο χωριό μας αλλά και στον πολιτιστικό σύλλογο για την πρωτοβουλία τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης..