Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Επειδή διαβάζω τα σχόλια (επικριτικά και ανώνυμα) στο άρθρο ότι ο δήμος κινήθηκε αστραπιαία και άνοιξε τους δρόμους στην πόλη της Κισάμου....θέλω να τονίσω ότι άλλο κατολισθήσεις και άλλο να πάμε στις άκρες τα φερτά υλικά της θάλασσας και να καθαρίσουμε ασφαλτοστρωμένους δρόμους. Φυσικά και οι δρόμοι στα χωριά και προς τις περιουσίες των ανθρώπων πρέπει να ανοίξουν, φυσικά και τα ρέματα πρέπει να ξανακαθαριστούν και φυσικά όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα λόγω του καιρού... αλλά νομίζω ότι και η πρωτεύουσα δικαιούται να έχει και αυτή ανοικτούς δρόμους μιας και οι περισσότεροι ζούμε ..δυστυχώς ή ευτυχώς εδώ!
Να μην ξεχάσω ...τα φανάρια στην σήραγγα των Τοπολίων δεν δουλεύουν, καθώς και τα κινητά της Cosmote σε όλα τα χωριά του ορεινού πρώην δήμου Ιναχωρίου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: