Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συγκροτήθηκε η Επιτροπή Παιδείας του ∆ήµου Κισάµου που έχει γνωµοδοτικό χαρακτήρα και εισηγείται θέµατα εκπαιδευτικής πολιτικής στον δήµαρχο και στο δηµοτικό συµβούλιο και εντάσσεται στα πλαίσια της λαϊκής συµµετοχής για τα σχολεία της πρωτοβάθµιας και δευτεροβάθµιας εκπαίδευσης. Αποτελείται δε από τους παρακάτω:
Α. Τον Αντιδήµαρχο κ.Γλαµπεδάκη Βασίλειο, Πρόεδρος ,µε αναπληρωτή του τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ.Κουφάκη Μιχαήλ.
Β. Τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ.∆ερουκάκη Εµµανουήλ µε αναπληρωτή του τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ. Σταθάκη Φραγκίσκο.
Γ. Την ∆ηµοτική Σύµβουλο κ.Βαρουχάκη Σταυρούλα µε αναπληρωτή της τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ.Αποστολάκη Νικόλαο.
∆. Τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ.Θεοδωρογλάκη Μιχαήλ µε αναπληρωτή του ..... τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ. Σκορδυλάκη Γεώργιο (εκ µέρους της µειοψηφίας). Ε. Τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ.Ξηρουχάκη Ξενοφών µε αναπληρωτή του τον ∆ηµοτικό Σύµβουλο κ.Αννουσάκη Γεώργιο (εκ µέρους της µειοψηφίας).
ΣΤ. Τον ∆/ντή του 2ου ∆ηµοτικού Σχολείου Κισάµου κ. Μπαντουδάκη Μιχάλη ως εκπρόσωπο της Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης µε αναπληρωτή του τον κ.Σπανουδάκη Αντώνη, ∆/ντή του 3ου ∆ηµοτικού Σχολείου Κισάµου.
Ζ. Τον ∆/ντή του 2ου Γυµνασίου Κισάµου κ.Παπαευαγγέλου Χαρίλαο ως εκπρόσωπο της ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης µε αναπληρωτή του την κ.Μαζοκοπάκη Αντωνία, ∆/ντρια του 1ου Γυµνασίου Κισάµου.
Η. Την κ. Κουφάκη Ελπινίκη,∆/ντρια του 1ου ∆ηµοτικού Σχολείου Κισάµου, ως εκπρόσωπο του Συλλόγου δασκάλων µε αναπληρωτή της τον κ. Κουµή Ελευθέριο, εκπαιδευτικό του ∆ηµοτικού Σχολείου ∆ραπανιά.
Θ. Τον κ. Ψωµατάκη Εµµανουήλ ως εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ Ν.Χανίων µε αναπληρωτή του τον κ.Βλισίδη Ευάγγελο.
Ι. Την κ.Παπαδάκη Χριστίνα ως εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης µε αναπληρωτή της τον κ.Τζαµουτρζόγλου Κυριάκο.
ΙΑ. Την κ.Γαβριηλίδου-Κοντοπυράκη ∆έσποινα ως εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης µε αναπληρωτή της την κ.Νικολακάκη- Φαραγγιτάκη Νίκη.
ΙΒ. Τον κ. Χαιρετάκη Αναστάσιο ως εκπρόσωπο του Εµπορικού Συλλόγου Κισάµου µε αναπληρωτή του τον κ.Τσιριωτάκη Ιωάννη.
ΙΓ. Την κ.Γεωργακάκη Ελένη ως εκπρόσωπο του Φιλολογικού Συλλόγου Κισάµου µε αναπληρωτή της την κ.Πέτσκου Βασιλική. Η θητεία της Επιτροπής Παιδείας του ∆ήµου Κισσάµου ακολουθεί τη θητεία της ∆ηµοτικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: