Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΑΚΙΑ;


Εξασφάλισαν με 20.000 καπάκια από πλαστικά μπουκάλια νερού και από αναψυκτικά, δύο αναπηρικά αμαξίδια όπως αναφέρει η εφημερίδα Πρωινός Λόγος! Με επιμονή και υπομονή τα μάζευαν ένα - ένα επί τρεις μήνες στη συνέχεια, μια εταιρία ανακύκλωσης ειδών εμφιάλωσης με έδρα την Κεντρική Μακεδονία παρέλαβε τα καπάκια με αντάλλαγμα την οικονομική συνδρομή της στην εξασφάλιση δυο αναπηρικών καροτσιών.

Mπράβο στα παιδιά..τώρα στην Κίσαμο ξέρω ένα μέρος με 30.000 καπάκια, μήπως τα θέλει κανείς; Είναι έτοιμα σε τσουβάλια, μαζεύτηκαν για τον ίδιο λόγο αλλά οι υπεύθυνοι τα πέταξαν σε ένα λάκκο. ...όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με το e-mail του blog!!!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕς ΚΑΡΕΚΛΕς ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑς.....ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕς ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ...ΕΛΕΟς ΠΙΑ!!