Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΛΕΝΕ

Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι εκτιμούν οτι η συμμετοχή του βουλευτή Χανίων Κυριάκου Βιρβιδάκη έχει να κάνει με τη στενή του συγγένεια με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Μπορεί να είναι ανηψιός του πρώην πρωθυπουργού (γιός της αδελφής του) και α' εξάδελφος της Ντόρας
αλλά οι δυο τους, διόλου δεν επιθυμούσαν την (υφυ)πουργοποίησή του.
Εδώ και τρία χρόνια ο Κ. Βιρβιδάκης τα έχει σπάσει οριστικά με το Μητσοτακέικο και απόδειξη είναι οτι δεν ακολούθησε τη Ντόρα στο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Παρότι η σχέση τους ήταν στενή διεκόπη οριστικά τότε, όταν ο νυν υφυπουργός χρέωσε στη....
.. φαμίλια του την "αντάρτικη" υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αρχοντάκη στο Δήμο Χανίων.
Ο τότε νομάρχης κατέβηκε εναντίον του δημάρχου Βιρβιδάκη (που είχε και το χρίσμα της Ν.Δ.) και ουσιαστικά τον... εξαφάνισε. Τον άφησε εκτός β' γύρου και μ' ένα πάρα πολύ χαμηλό ποσοστό της τάξης του 12%!
Το Μητσοτακέικο ήθελε "εκτός παιχνιδιού" σε αυτή τη φάση τον Βιρβιδάκη γιατί η συμμετοχή του στην κυβέρνηση (και ειδικά στο πόστο του... λαοφιλούς υφυπουργού ΕΣΠΑ) τον "ψηλώνει" στη μάχη του σταυρού προτίμησης στην εκλογική του περιφέρεια κι αυτό είναι σε βάρος του εκλεκτού τους και πιστού τους στα Χανιά, Χρήστου Μαρκογιαννάκη.
Και κάτι άλλο: Τη σημαία της ρήξης με το Μητσοτακέικο είχε σηκώσει πρώτη, προ δεκαετίας και... βάλε, η σύζυγος του νέου υφυπουργού, η οποία είχε τσακωθεί με τη μακαρίτισσα τη Μαρίκα και οι δύο γυναίκες δεν είχαν ούτε "καλημέρα" μεταξύ τους.
Αυτός είναι κι ο λόγος που ο πρώην πρωθυπουργός έχει να πάει από τότε στην πατρογονική του κατοικία, την οποία έχει κληρονομήσει ο κ. Βιρβιδάκη και διαμένει μόνιμα εκεί!
ΠΗΓΗ

Ότι και να λένε ο Βιρβιδάκης είναι γνωστός και θα ρίξει χρήμα όπου χρειάζεται.... και στην Κίσαμο αρκεί να βρεθεί το κονέ.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία τι έχει σπάσει και τι έχει αφήσει, Πάντως πολύ στο κλαμπ των Ροταριανών, τριγυρίζει και δεν μου αρέσει...

Μήπως είναι και μασόνος..

ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΡΩΤΑΩ

Αυτά..