Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

"Ο προπονητής δεν αλλάζει τώρα με καμιά δύναμη".... αυτή είναι η δήλωση του προέδρου του Κισαμικού, που παρ΄όλο τα άσχημα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο, συνεχίζει να στηρίζει τον Θεσσαλό προπονητή. 
Δικαίωμα του και φυσικά αυτός έχει και τον πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο... όμως είναι κρίμα η ομάδα να μην ανέβει τώρα, με αυτές τις τόσο ευνοϊκές "συγκυρίες".... τέτοια ευκαιρία δεν θα μας ξαναπαρουσιαστεί ποτέ. 
Φυσικά εμείς όλοι που αγαπάμε την ομάδα θα είμαστε δίπλα στην κάθε απόφαση και στην κάθε δυσκολία!!!
Όσο για το αυριανό παιχνίδι με την Ασπίδα για το κύπελλο διαιτητής θα είναι ο "πολύς" Τριανταφύλλου!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: