Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ

Μια ξαφνική δυνατή μπόρα ανάγκασε χθες τους λιγοστούς φιλάθλους, να βρουν καταφύγιο κάτω από τις εξέδρες του γηπέδου μας, στην Κίσαμο. Αυτό που είδαν ήταν τρομακτικό, τα σίδερα γυμνά με τεράστιες ρωγμές το μπετόν, ιδιαίτερα στις δυο κερκίδες που είναι ανοικτές. Είναι θέμα χρόνου να βρεθούν κατάχαμα, ας ελπίσουμε δίχως φιλάθλους. Τραγική κατάσταση και με την γνωστή απάθεια που μας διακρίνει άμα πέσουν είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί λύση για πολλά χρόνια. 
Κάποτε υπήρχε μια επιτροπή σταδίου...σήμερα είναι όλα εγκαταλελειμμένα και ευτυχώς που Κισαμικός-Θύελλα αλλά και ΑΟΚ προσφέρουν όσο μπορούν για να έχουν τα παιδιά του ΔΗΜΟΥ μας σωστές και ακίνδυνες αθλητικές εγκαταστάσεις. 
Φωτογραφίες δεν θα βάλουμε μιας και είναι ακατάλληλες για ..καρδιακούς, αλλά τουλάχιστον ας δείξουν οι υπεύθυνοι ότι μπορούν να προσφέρουν και κάτι.... ας τις στηρίξουν και να τις ξανασουβαντίσουν πριν είναι πολύ αργά!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: