Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η 9ΜΕΛΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ 11ΜΕΛΗΣ

Ξεκίνησαν να αποφασίσουν για κάτι παράνομο, μετά είδαν-μάλλον κάποιος τους το σφύριξε- οτι δεν μπορούν να πάρουν απόφαση για κάτι που είναι παράνομο και καταχρηστικό και αποφάσισαν να φτιάξουν μια 9μελής επιτροπή -όχι για να αποφασίσει, αλλά για να γνωμοδοτήσει- τι θα γίνει επιτέλους με το ΚΤΕΛ. "Κοντεύει να περάσει χρόνος και ακόμα στην επιτροπή είναι οι θιασώτες της επιτυχίας". 
Τελικά η 9μελής επιτροπή, έγινε 11μελής, αλλά όπως καλά ξέρω δεν έχει πρόεδρο -το σπουδαιότερο- και φυσικά ξέχασαν να βάλουν μέσα σε αυτήν τους καθ΄αυτούς αρμόδιους, την δημοτική ενότητα της πόλης της Κισάμου!! Τόσο ζήλο για να λύσουν το πρόβλημα έχω -μα την παναγία- να δω χρόνια, σκίζονται να βρουν λύση...ως και πεζοδρόμια έκοψαν για να κάνουν το χατήρι του ιδιώτη.
Υ.Σ  Το καλό το αφήσαμε για το τέλος... 3 μέλη της επιτροπής δεν ήταν παρόν αλλά τα έβαλαν για να μην γέρνει η πλάστιγγα  .... και για την ιστορία η 11μελής επιτροπή που θα μας σώσει από το συγκοινωνιακό χάος της πόλης, θα αποτελείτε από 5 μέλη της συμπολίτευσης και 3 μέλη από κάθε αντιπολίτευση....
συνωστισμός σοφών δηλαδή!!! 

1 σχόλιο:

Κουκουράκης Κων/νος είπε...

Γελοία πράγματα την αρμοδιότητα έχει το ΔΣ.
Η υπόθεση είναι πεντακάθαρη και είναι μισής ώρας δουλειά στο ΔΣ να ληθεί το θέμα.
Έλα όμως που κάποιοι θέλουν να λυθεί αλλά όπως συμφέρει τους λίγους.