Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ

Μας έμαθε όλη η Ελλάδα ..... ευτυχώς βέβαια που δεν υπήρχαν θύματα, αλλά όπως προσπαθούσαμε να δίνουμε τις συντάξεις... ήταν αναμενόμενο. Κάθε μήνα οι ίδιες κινήσεις, τα ίδια άτομα και η ίδια διαδρομή!!! 
Θα μου πεις τώρα, μα γιατί δεν ανοίγουν τραπεζικούς λογαριασμούς στους συνταξιούχους, αλλά τους βάζουν να στέκονται στην ουρά κάθε πρώτη του μηνός για να πληρωθούν; Έ θέλει ρώτημα; Το πουρμπουάρ!!!
Ας προσέχαμε λοιπόν και ας κάνουμε τον σταυρό μας που δεν θρηνήσαμε αθώα θύματα....το σταυρό μας και με τα δυο χέρια!!!
Υ.Σ Και δεν είναι κράτος αυτό να αφήνει να βρέχονται οι γέροι συνταξιούχοι και ο ταχυδρόμος να είναι κλεισμένος στο αυτοκίνητο του έξω από το κατάστημα και να μοιράζει τις συντάξεις. Λογικό ήταν να κινήσουμε τα ένστικτα των κλεφτών, και την σήμερον ημέρα είναι ..... πολλοί!!!!!!

Τα νεώτερα τώρα..
Εν τω μεταξύ, "φως" στην υπόθεση ρίχνει ένα κλεμμένο αυτοκίνητου, τύπου κλούβα, που εντοπίστηκε ανάμεσα στην Εμπορική Τράπεζα και το Ταχυδρομείο, όπου έγινε η ληστεία. Το αυτοκίνητο, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, διαπιστώθηκε πως είναι κλεμμένο, ενώ φέρει πινακίδες ... άλλου αυτοκινήτου. Ωστόσο, οι πρώτες έρευνες οδηγούν στο Ρέθυμνο, από όπου αφενός προέρχεται η κλεμμένη κλούβα, κι όπου αφετέρου υπάρχει "παράδοση" στη ληστεία ταχυδρομικών διανομέων. CRETALIVE

Δεν υπάρχουν σχόλια: