Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ.....

Μια νεανική προσωπικότητα θα ηγηθεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές ένα ψηφοδέλτιο που θα έχει κοινούς υποψηφίους από τους δυο -λένε- συνδυασμούς της αντιπολίτευσης. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έως και σήμερα επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, πολύ δύσκολα θα είναι ξανά υποψήφιοι και αυτό φαίνεται καθαρά από τα λεγόμενα αλλά και τα έργα των ιδίων!
Βέβαια η προσωπικότητα (πολύ γνωστή στην Κίσαμο) θα πρέπει να έχει την δύναμη να ενώσει μερικούς "ισχυρούς" και ξερόλες, πράμα που φαντάζει προς το παρόν πολύ δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Για να δούμε αν θα ξυπνήσουμε επιτέλους ....


Δεν υπάρχουν σχόλια: