Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΑ ΟΜΟΙΟΙ

Δηλαδή για να καταλάβω.... αν βγάλω την όποια πραμάτεια μου (παράνομη φυσικά)  στο πεζοδρόμιο δεν χρειάζομαι ταμειακή μηχανή......  αν την βγάλουν τα μαγαζιά στο πεζοδρόμιο θα ισχύει άραγε το ίδιο;
Τραγικά πράγματα.. η μισή Ελλάδα κατάντησε να πουλά δίχως να κόβει αποδείξεις και το σωστό κράτος περιμένει από τον κάθε ταλαίπωρο έμπορο να τον πιάσουν στα πράσα..... λες και η καταστροφή της Ελλάδος ξεκινά απ' εκεί. Μια βόλτα ακόμα και τώρα σε κάθε γωνιά της Ελλάδος θα διαπιστώσετε το πεζοδρόμιο ....γεμάτο με εμπόρευμα και κόσμο.
- Μήπως είναι καιρός πλέον να σοβαρευτούμε;  Από την μια τσικουδιές-ρακόμελα-λάδια-φασολάκια-πορτοκάλια-εσχάτως και ψάρια, πουλιούνται στα μουλωχτά..... αφήστε τους Κινέζους -Πακιστανούς -Σομαλούς που μας γέμισαν με μαϊμούδες....και από την άλλη το κράτος περιμένει τα μαγαζιά να πληρώσουν την απ' έξω .....για όλους αυτού που τους ανεχόμαστε.
Και το τραγικό υπάρχουν χοντροκέφαλοι που καταγγέλλουν αν δεν τους κόψουν απόδειξη για μια μαστίχα ..αλλά ευχαρίστως αγοράζουν τα εργαλεία τους και τις μαλακίες τους από τον κάθε ινδοπακιστανοκινέζο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ άλλο ερώτημα θα σου θέσω..

Γιατί πρέπει ο Έλληνας πολίτης να πληρώνει Φόρους, ΦΠΑ, Εισφορές σε ένα ανύπαρκτο κράτος;

όταν δεν υπάρχει ασφάλεια,
δεν υπάρχει υγειά / περίθαλψη, δεν υπάρχει Παιδεία, και όταν οι νέοι έχουν 50%+ ανεργία !



Ποιος ο λόγος, που πρέπει να πληρώνουμε και δεν κάνουμε μια "όμορφη" στάση Πληρωμών;

Μήπως επειδή πρέπει να πληρωθούν οι τοκογλύφοι ή μήπως για να σώσουμε το "ΕΥΡΩ μας"

Προσωπικά πιστεύω ότι το υπάρχον κράτος (εκτός από το ρατσισμό ενάντια στον Έλληνα) Ευνουχίζει τον καθένα που θέλει να είναι νόμιμος, Αντίθετα οι (ανύπαρκτοι για το κράτος) λαθρομετανάστες επιβιώνουν γιατί δεν πληρώνουν τίποτα σε βάρος όλων και ότι "αρπάξουν" είναι καθαρά (και κάνουν φτερά για αλλού)

Από την άλλη εσύ ένα σουβλατζίδικο να θέλεις να ανοίξεις θες χοντρικά το μήνα:

300€ ΤΕΒΕ
400€ Νοίκι (και λίγα λέω)
300€ Φως - νερό - τηλέφωνο

1000€ δηλαδή για να πεις καλημέρα
χωρίς να βάλεις ένα ευρώ στην τσέπη και (λίγα λέω).. και χωρίς να έχεις πουλήσει τίποτα (γιατί θα πρέπει να τα αγοράσεις)

Άντε βγάλτα πέρα τώρα εσύ...

και άντε ζήσε στον "οίκο ανοχής" που λέγεται Ελλάδα Έτσι όπως τον κατάντησαν οι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" μας.