Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ


20 παιδιά τα πήραν άμεσα!
20 παιδιά είναι επιλαχόντα, ενδέχεται να τα πάρουν κατά τον Νοέμβρη!
20 παιδιά πιο νήπια ίσως θα ξεκινήσουν τμήματα γι' αυτά γύρω στα Χριστούγεννα!
Πήραν μόνο 20 αν και οι δυνατότητες είναι για παραπάνω, όμως ένα "πουλάκι" της συνομοταξίας μου, μου ψιθύρισέ ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τις διαδικασίες προσλήψεις για  2 νηπιαγωγούς και ένα μάγειρα στο Καστέλι, επικαλούμενοι οικονομική δυστοκία!!
Καλά η αντιπολίτευση που είναι; Πήγε και αυτή εκδρομή; 
Αύριο ξεκινά η χρονιά και όπως διαπιστώνουμε μόνο στο Καστέλλι 37 παιδιά είναι στο περίμενε......Εύγε προγραμματισμός.
Και αν αληθεύει ότι δεν υπάρχει συντονισμός και δεν βρίσκονται για να αποφασίσουν...Μήπως είναι ώρα να κάνουν τις συσκέψεις και τα συμβούλια δια τηλεφώνου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: