Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΚΙΣΑΜΟΥ


Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση και θεσμοθέτηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του Δήμου Κισάμου.  
Η υλοποίηση συνίσταται στην επίβλεψη των μελετών μέχρι του τελικού σταδίου υποβολής για έγκρισή σου. 
Στο έργο περιλαμβάνονται οι παρακάτω επιμέρους μελέτες: 
• Χωροταξική Μελέτη.
• Πολεοδομική Μελέτη.
• Γεωλογική Μελέτη.
• Στρατηγική Περιβαλλοντική Εκτίμηση.
Ο προϋπολογισμός της μελέτης ανέρχεται στο ποσό των 542.176,62 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, ύψους 330.000 ευρώ και από ιδίους πόρους του Δήμου Κισσάμου ποσού 212.176,62 ευρώ με διατιθέμενη πίστωση για το 2012 από ιδίους πόρους του Δήμου Κισάμου ποσού 100.000,00 ευρώ.
Την επίβλεψη της εκπόνησης και των δύο μελετών θα έχει η Διεύθυνση Χωρικού και Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού (ΠΕΧΩΣ) της Περιφέρειας Κρήτης.
Χανιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: