Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Tα Χανιά σταθερά με το μνημόνιο.....24% προτιμούν ΠΑΣΟΚ, 11,3 η Ντόρα και 10.6 ΚΚΕ και ΝΔ. Μετά κάθονται και κλαίνε στα καφενεία αλλά και με άρθρα στις εφημερίδες ότι δεν αντέχουν άλλο. Οι βολεμένοι! 
Τελικά ακόμα κάποιοι ελπίζουν στον θαύμα του Γιωργάκη, ελπίζουν ότι δεν θα ξεπουλήσει όλη την χώρα και θα αφήσει τα Χανιά απ' όξω. Εδώ έχει καταρρεύσει το ΠΑΣΟΚ πανελλαδικά και μόνο στα Χανιά κρατιέται....έ ρε βούρδουλα που θέλουμε ή μήπως το γκάλοπ είναι ΟΛΙΓΟΝ μαϊμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: