Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ..

ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ
Συνάντηση είχε εχθές ο μέγας πρωθυπουργός με βουλευτές του κόμματος του από την Κρήτη....Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα ήταν πολύ αρνητικό να αφεθεί στη μέση η προσπάθεια και να πάνε χαμένες οι θυσίες και πρόσθεσε ότι «έχουμε μία ακόμα προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να κλειδώσουμε τις σημαντικές αποφάσεις του Ιουλίου, που μας δίνουν και ένα νέο πακέτο διάσωσης, αλλά και ελαφρώνουν το χρέος για τον ελληνικό λαό, για όλους και επιτέλους εμείς πηγαίνουμε πια με τις δικές μας αποφάσεις σε ένα πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή, δεν παράγουμε πια ελλείμματα». 
Φυσικά και δεν πρέπει να πάει χαμένη μια τέτοια υπερπροσπάθεια...και να αφήσετε τον Έλληνα μισοπεθαμένο....θέλει αποτελείωμα και η προσπάθεια αλλά και ο Έλληνας. Καλά δεν ντρέπονται να τον ακούνε.....δεν ντρέπονται και δεν έχουν συνείδηση τα παιδιά της λεβεντογέννας; Τόσο μαλθακοί κατάντησαν που ένας άσχετος και ανθέλληνας τους δίνει συμβουλές εξόντωσης μας; Που φτάσαμε....αλλά για τον λόγο αυτό υπάρχει η Ιστορία ..εκεί δεν θα μπορέσουν να κρυφτούν ούτε καν να διακαιολογηθούν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς... Σαδεντρεπονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: