Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

Στο «μικροσκόπιο» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, μπήκαν τα οικονομικά στοιχεία 390 φορέων του ευρύτερου Δημόσιου τομέα μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και 19 φορείς από την Κρήτη.
Μάλιστα βιάζονται και υπάρχει και προθεσμία για να στείλουν τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία στα οποία συμπεριλαμβάνονται και προσωπικά δεδομένα μελών της διοίκησης και των διοικητικών συμβουλίων.
Σκοπός, της συλλογής των στοιχείων, όπως αναγράφεται στην επιστολή προς τους συγκεκριμένους φορείς είναι "ο εξορθολογισμός των δαπανών και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών από το κράτος προς τους πολίτες".
Τον πιστέψαμε...σίγουρα είναι για ξεκαθάρισμα των θέσεων....οι Πασόκοι από εδώ και οι υπόλοιποι στο καλό....γνωστό το τρικ του Αντιπροέδρου, αλλά απ΄οτι φαίνεται δεν θα προλάβει να το υλοποιήσει......

Δεν υπάρχουν σχόλια: