Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

Αυτή η ριμάδα η μονάδα νεογνών..που κάθε που κατέβαινε ένας κυβερνητικός την εξήγγειλε και αυτή πάντα παρέμεινε κλειστή..έ ακόμα την κουβεντιάζουν...ακόμα προσπαθούν να βρουν μια λύση ...είναι σαν την Γαύδο....το Ινστιτούτο.....τα γυμναστήρια.....το Εφετείο......το Ταχ. Ταμιευτήριο, τελικά αυτή η κυβέρνηση είδατε λειτουργεί, λειτουργεί καλά στο να .... διαλύει.
Αλλά και αυτοί οι βολευτές μας που είναι άραγε, γιατί δεν παραιτούνται αφού βλέπουν ότι μόνο ψέματα μας κοπανάνε....γιατί δεν τα παρατούν για να γλυτώσουν και από τις τύψεις που αποκτούν καθημερινά. 
Κατά τ' άλλα ο Γιωργάκης πάει Ν.Υ την στιγμή που η Τρόικα μας επισκέπτεται αλλά και οι Τούρκοι φέρνουν βόλτες στο Καστελόριζο...Ναι σε εκείνο το νησάκι που μας πρώτο-ανακοίνωσε, για το τεράστιο ταξίδι που μας ετοίμαζε...για την Ιθάκη του!!!
Πάντως ένα είναι το σίγουρο κάθε μέρα πάμε πιο βαθιά κάθε μέρα διαλυόμαστε....μας ήλθε και ο Ράιχενμπαχ όνομα και πράμα....Γερμανός επιτηρητής της κυβέρνησης, μπάστακας κατά τον Σκανδαλίδη. Ο Γιωργάκης έγινε υποπρωθυπουργός και φυσικά παρέδωσε αμέσως ... την κυριαρχία (μας) μιας και φορτωθήκαμε τον γερμανοτσολιά στην πλάτη μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: