Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Οι αποκαλύψεις περί σκόπιμης διόγκωσης του ελλείμματος και η αδιαφορία της ελληνικής Βουλής οδήγησαν σε μηνυτήρια αναφορά του ΔΣΑ.
Χθες, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννης Αδαμόπουλος κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την άμεση και επείγουσα ποινική διερεύνηση των καταγγελιών περί αλλοίωσης των στοιχείων από την Εθνική Στατιστική Αρχή.
Η υπόθεση ερευνάται ήδη από την Δικαιοσύνη και ήδη η εκ των καταργημένων μελών του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ κ. Γεωργαντά έχει καταθέσει σχετικά με τα όσα από την ίδια έχουν καταγγελθεί, ενώ η Βουλή όχι μόνο έχει επιδείξει ύποπτη αδιαφορία, αλλά και υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η τροπολογία με την οποία «απολύθηκαν» έξι από τα επτά μέλη του Δ.Σ. της στατιστικής υπηρεσίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Αδαμόπουλος ζητά να επιληφθεί της υπόθεσης το Εφετείο και να ορισθεί για τη διερεύνησή της εφέτης ανακριτής.
 Όσα δεν κάνουν οι βολευτές, τα κάνουν οι πολίτες.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: