Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΟ. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ιστορικές στιγμές ζούνε στον Πλατανιά, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι και επίσημα στην Football League. Αυτό επιβεβαιώνεται από σχετικό φαξ που εστάλη την Πέμπτη στα γραφεία της ομάδας από την Ε.Ε.Π. Β’ και Γ’ Εθνικής, που ενημερώνει τους ιθύνοντες της για την κλήρωση του πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Είναι σίγουρα μια είδηση που την περίμεναν καιρό άπαντες στο χανιώτικο σωματείο, που μέσα σε λίγα χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου, κερδίζοντας αρχικά για πρώτη φορά την άνοδο του στην Γ’ Εθνική το 2009 και τώρα παίρνοντας το… εισιτήριο για τα… σαλόνια της Β’.
Καλή επιτυχία στον Πλατανιά λοιπόν......

Δεν υπάρχουν σχόλια: