Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΙΠΕ ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

«Αναγκαία τα διορθωτικά μέτρα, δίνουμε αγώνα πατριωτικό αυτή τη στιγμή για να σταθεροποιηθεί η χώρα, προτιμώ όλοι να χάσουμε κάτι, παρά να χάσουμε όλοι τα πάντα για πάντα. Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν να αφήσω τη χώρα να καταρρεύσει. Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά, να διαφυλάξουμε τη συμφωνία του Ιουλίου, που όταν εφαρμοστεί, θα καταστήσει το χρέος μας πλήρως διαχειρίσιμο»! ....Γεώργιος Παπανδρέου
Βρε παιδιά μήπως υπάρχει κανένας βολευτής  να του κάνει καμιά επερώτηση (μάνα στις επερωτήσεις οι ντόπιοι) αν πάει καλά στο μυαλό; Ο άνθρωπος είναι αποφασισμένος να μας ξεκάνει....και δεν θα σταματήσει λοιπόν αν δεν μας δει όλους στην ψάθα!!! Θα σώσει την Ελλάδα όταν δεν θα υπάρχουν πλέον Έλληνες σ' αυτήν!!!
Πάντως το μοναδικό που δεν μπορείς να τον καηγορήσεις είναι οτι δεν έχει συνέπεια στον λόγο του...απόδειξη το παραπάνω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: