Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ

Πρωτοφανής καθίζηση στην νέα εθνική οδό Χανίων Κολυμπαρίου...γράφει ο καλός φίλος Γιάννης Κάκανος....που θα πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι η εθνική οδός τελειώνει στο Καστέλλι......όπως και η Κρήτη!!! Πάντως η αλήθεια είναι ότι όλος σχεδόν ο οδικός άξονας έχει πάθει καθίζηση και μάλιστα είναι γνωστό ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το φαινόμενο...δηλώνοντας πόσο προσεγμένος δρόμος είναι!
Παλαιότερα  όλοι θυμόμαστε ότι "άνοιξε" μια τρύπα λίγο μετά τον κόμβο του ....Κολυμβαρίου όταν έσπασε ο κεντρικός αγωγός του Ο.Α.Δ.Υ.Κ αλλά και η γέφυρα του Ταυρωνίτη όταν έπαθε καθίζηση στο ρεύμα για Χανιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: