Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Ακίνητα στην Κρήτη εντάσσονται στη λίστα-φωτιά του Υπουργείου Οικονομικών με τα προς αξιοποίηση ακίνητα για τη δημιουργία επενδυτικών χαρτοφυλακίων, στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου
Μεταξύ των 39 χώρων γραφείων που διαχειρίζεται η ΚΕΔ και στεγάζουν δημόσιους φορείς είναι και η Β' ΔΟΥ Χανίων, στην οδό Τζανακάκη στα Χανιά.
Το Δημόσιο προτίθεται να αξιοποιήσει και αυτό το ακίνητο συνθέτοντας χαρτοφυλάκιο και διαθέτοντας χρεόγραφα έναντι σε ιδιώτες με τη μέθοδο του sale & leaseback. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το 4ο τρίμηνο του 2011.
Μήπως ανάμεσα στα φιλέτα είναι και το ακρωτήρι της Γραμβούσας και η Ήμερη Γραμβούσα; Όχι ότι πρέπει αλλά αν είναι να σωθεί η πατρίδα μας γιατί όχι..αφού έτσι και αλλιώς κερδισμένοι από την υπόθεση αυτή δεν είναι κανείς ΜΑΣ πολύ δε περισσότερο ούτε ο φαλιρισμένες δήμος μας!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μεγαλύτερη και καλύτερη δικαιολογία για την ανυπαρξία του Δήμου μας δεν υπάρχει από αυτή.....δυστυχώς έτσι κάνουν την δουλειά τους και πχ όλο καινούργιες θέσεις και αποζημιώσεις βγάζουν....ααααα....τι δουλειά έχει το van του πρωην Δήμου Ιναχωρίου παρακαρισμένο στην αυλή Δημοτικού Συμβούλου...ε ρε που καταντήσαμε ....εμάς φωνάζανε ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!