Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η ΦΩΤΟΚΛΟΠΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΑΛΑ
 Ακόμα και οι γνωστές εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία "κλέβουν" φωτογραφίες από το μπλοκ του μεγάλου Ανυφαντή...Ο ανταποκριτής της εφημερίδας απο το Ηράκλειο έκανε το μαγαζί του Κουτσουρέλη Μάταλα......Όχι ότι πειράζει αλλά τουλάχιστον ας εφαρμόζουν το Fer Play...για του λόγου το αληθές δείτε.  http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=283457
Βέβαια είναι τόσο άσχετοι που παίρνουν μια φωτογραφία και ούτε που τους ενδιαφέρει που τραβήχτηκε πότε και ποιος την πήρε..

Δεν υπάρχουν σχόλια: