Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΤΡΟΧΑΙΑ..ΑΝΤΙ ΕΡΓΑ

Αυτή κι αν είναι κοροϊδία, μάλιστα με θεατρική παράσταση ..αυτό το συμπέρασμα βγάζω βλέποντας τον υφυπουργό Μ. Όθωνα να μας λέει με υπερηφάνεια ότι προχωράει στην ίδρυση Τροχαίας στον ΒΟΑΚ. Μάλιστα στην σύσκεψη εκτός των γνωστών διορισμένων προσκλήθηκαν και όλοι οι δήμαρχοι της Κρήτης.(Ή οι αντ' αυτού)
Δεν μπορούμε να φτιάξουμε την παγκόσμια σκοτώστρα, ΒΟΑΚ, ευκαιρία να πετάξουμε μια υπόσχεση που δεν στοιχίζει κιόλας μιας και  ..ξέχασε να προσλάβει προσωπικό.

Μάλιστα σε ανακοίνωση τους με αφορμή τις επαφές στο Ηράκλειο του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μανόλη Όθωνα και την ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, οι Πρόεδροι των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου τον "καπελώνουν" και  τονίζουν ότι "δεν υπάρχει ανάγκη από νέες Υπηρεσίες αλλά από μάχιμους αστυνομικούς που θα προσφέρουν αστυνόμευση στον πολίτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: