Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ....

Σήμερα το απόγευμα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, παραιτήθηκε ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Στέλιος Νικηφοράκης ο πρώην Δήμαρχος Πλατανιά κ' Δημοτικός Σύμβουλος Γ.Τζαγκαράκης, αλλά και ο δικηγόρος και Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Πραματευτάκης .
Ο Στέλιος Νικηφοράκης είπε σχετικά:
"Αιτία της παραίτησής μου ήταν η λεηλασία που υφίσταται ο Νομός Χανίων σε επίπεδο διοικητικών υπηρεσιών κ' ανάπτυξης χωρίς να υπάρχει έστω και μια φωνή διαμαρτυρίας. Ψελλίσματα και κλαυθμυρισμοί έχουν αποδείξει πως ουδέποτε έφεραν αποτέλεσμα. Θεωρώ πως ήταν μια πράξη προσωπική, συνέπειας και ευθύνης, από την ώρα που η υπογραφή μου ήταν φαρδιά -πλατιά στο πρωτόκολλο και από την στιγμή που δεν έχω μάθει στην ζωή μου να παίζω την κολοκυθιά".
Μπράβο τους, μετά και τον Ξενοφών άλλοι τρεις που κρατούν τον λόγο τους, για να δούμε τι θα κάνουν οι πράσινοι τώρα ..... θα βγάλουν ψήφισμα ή θα υπακούσουν τις εντολές του Καστανίδη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: