Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24 ΤΟΥ ΙΟΥΛΗ

Είμαστε ένα συγκρότημα φίλων, που θα οργανώσει την 24η του Ιούλη ένα παζάρι στην παραλία της Κισσάμου. Ο στόχος είναι να μαζέψουμε χρήματα για να αγοράσουμε έναν απινιδωτή για το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας, το οποίο τον στερείται σφοδρά. Σύντομα θα δεχόμαστε κρατήσεις για να κλείσετε θέση στο παζάρι. Θα είναι μόνο 15 Ε. Έτσι θα μπορέσετε να ρίξετε στην αγορά τα δικά σας πράγματα: Τρόφιμα, γλυκά, βιβλία, είδη τέχνης,..ότι θέλετε. Ψάχνουμε εθελοντές για να μας βοηθήσουν στην οργάνωση.
Κissamosfriends@yahoo.com ή στο τηλ. 2822083325 κυρία Αβρίλ.

Τι να πω; Αφού καταντήσαμε να κάνουμε παζάρι για να πάρουμε στο μοναδικό ασθενοφόρο μας ένα χρήσιμο και απαραίτητο εργαλείο...είμαστε για κλάματα. Αξιέπαινη λοιπόν η προσπάθεια μιας παρέας ξένων ανθρώπων, που για διάφορους λόγους βρέθηκαν να μένουν μόνιμα ανάμεσα μας...ας στηρίξουμε την ιδέα, αλλά και αν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε οργανωτικά πιστεύω ότι τα 15 Ε είναι ψίχουλα για κάτι που είναι απαραίτητο για την ίδια την ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: