Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ

Άκουσα στις ντόπιες ειδήσεις ότι κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών, εκλεκτές, εισαγγελείς και ότι άλλο έχει η κρατική μηχανή, σπεύδουν στο νησί της Γαύδου, για να βρουν που και πως έκαναν φτερά πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία του δήμου. Φυσικά απ' ότι έμαθα, δεν μας έφταναν όλοι αυτοί, αλλά έχει και κατασκόπους ο Γραμματέας Α και ο δικός μας ο Αντί..εκεί!
Καταλαβαίνεται λοιπόν τι γίνεται στο νησί τώρα ..ένας μικρός χαμός από κουστουμάτους ...αλλά αυτό που με γεμίζει απορίες βρε παιδιά είναι αφού τόσοι και τόσοι ψάχνουν και δεν μπορούν να τα βρουν τίποτα, σε ένα μέρος που οι υπόλογοι δεν είναι παραπάνω από 5-6, πως μπορούν άραγε οι ίδιοι να μας σώσουν από την κλεψιά που γίνεται τόσα χρόνια στην μεγάλη μας Ελλαδίτσα;  
Παράλογο....;

Δεν υπάρχουν σχόλια: