Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Νέο κλειστό γυμναστήριο μέσω ΟΣΚ Α.Ε λέγεται ότι θέλουν οι ντοπιοσωτήρες μας να φτιάξουν στην πόλη μας, η μελέτη του παλιού Κλειστού γυμναστηρίου -το Κισαμίτικο γεφύρι της Άρτας-παρ΄όλο που είναι ένα ώριμο έργο, μπαίνει προς το παρόν στην άκρη μιας και στον δημόσιο κουμπαρά δεν υπάρχει μία. Έτσι προσέφυγαν στην εύκολη λύση του ΟΣΚ, που ναι μεν φτιάχνει γυμναστήρια αλλά μόνο σε περιοχές όπου κοντά υπάρχει ή πρόκειται να γίνει εκπαιδευτικό οίκημα. Όταν λοιπόν με το καλό φτιάξουν το νέο Λύκειο, σε 4-5 χρόνια, εκεί κοντά εφ΄όσον υπάρχει και οικόπεδο από την τράπεζα γης του δήμου, θα φτιαχτεί και το γυμναστήριο.
Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή.. κατά τα άλλα σε λίγες μέρες ξεκινούν οι εργασίες στο Θεοχαράκειο που θα γίνει το στολίδι της πόλης μας.....οπότε κανένα πρόβλημα.
Κανένας εθελοντής να το φτιάξει άραγε υπάρχει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: