Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ

Οι ζημιές στις εταιρείες ΑΝΕΚ Μινωικές, Attica, και ΝΕΛ ξεπέρασαν για το 2010 τα 218 εκατ. ευρώ, και σε συνδυασμό με την κατάρρευση ακόμη δύο εταιρειών τους προηγούμενους μήνες της G.A. Ferries και της ΣΑΟΣ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αισιοδοξίας και προμηνύουν ντόμινο αρνητικών εξελίξεων στο κλάδο. Στο προσκήνιο επανέρχονται σενάρια για πωλήσεις πλοίων, κατάργηση δρομολογίων, αυξήσεις εισιτηρίων, αλλά και εκ νέου μείωση των ταχυτήτων.
Κάθε καλοκαίρι τα ίδια ..γνωστό το τροπάριο....είμαστε μέσα, δεν βγαίνουμε, θα διαλύσουμε, λυπηθείτε μας,  για να φάνε από την μεγάλη μέση και αυτοί..οι φτωχοί και ανήμποροι...άντε να τους δώσουμε καμιά επιδότηση, όλο και καμιά άγονη θα βρεθεί για τα ταλαίπωρα..κάθε χρόνο τα ίδια.... λίγο πριν το Πάσχα, λίγο πριν αρχίσει η τουριστική περίοδος......

Δεν υπάρχουν σχόλια: