Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ

34 θέματα θα συζητηθούν σήμερα Τετάρτη στο 8ο τακτικό συμβούλιο του δήμου Κισάμου, που θα γίνει και αυτό στον Δραπανιά. Όπως είχαμε γράψει και την περασμένη βδομάδα ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν είναι διορθωτικές αλλαγές στα συμβούλια των παιδικών σταθμών αλλά και στις επιτροπές της Α' βάθμιας και Β' βάθμιας εκπαίδευσης (πρέπει να έχουν και μέλη απο την αντιπολίτευση). Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παραχώρηση οικοπέδων από την τράπεζα γης του δήμου, στον ΟΣΚ Α.Ε, για 50 χρόνια προς ανέγερση του Λυκείου και του νέου κλειστού γυμναστηρίου. (Έκπληξη προκαλεί ότι θα ξεκινήσουμε νέο γυμναστήριο κλειστό!!!), φυσικά περιμένουμε με αγωνία να δούμε που θα γίνει; Τέλος μετά από τον κάζο που πάθανε σχεδόν όλοι οι οικοπεδούχοι του κάμπου της Κισάμου, (να δούμε πως θα ξεμπερδέψουν) ο δήμος μας θα βγάλει ψήφισμα, ως εκεί μπορεί μάλλον, για τον χαρακτηρισμό της γης, σε υψηλή παραγωγικότητα!
Κατά τ' άλλα όλοι μας περιμένουμε να δούμε, πότε με το καλό θα φτιαχτεί ο προϋπολογισμός του δήμου, για να δούμε αν θα λειτουργήσουν και τα υπόλοιπα..εκτός από το άσπρισμα και την δενδροφύτευση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: