Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

"Στην πολιτική για να κερδίζεις δεν φτάνει να κρατάς καλά χαρτιά, φτάνει να παίζεις καλά ακόμα και τα κακά φύλλα.
Έτσι αποφάσισα να μην δώσω το περιθώριο να μου πουν τι γνώμη έχουν αυτοί για μένα αλλά να πω τι γνώμη έχω εγώ για αυτούς.
Και η γνώμη μου είναι ότι δεν ξέρω αν τα πράγματα θα διορθωθούν με μια αλλαγή, πάντως είναι σίγουρο ότι αν δεν αλλάξουν δεν θα διορθωθούν.
Μέχρι να γίνει αυτό προτιμώ να παρακολουθώ."

Αυτή είναι μια δήλωση του αγαπητού φίλου Λευτέρη Κοπάση που την ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα. Κρύβει πολλά γι αυτούς που ξέρουν, κρύβει πίκρα για τον αγώνα που έκανε και κάνει για νέο αίμα. Δυστυχώς δεν ακούστηκε και τα αποτελέσματα θα τα δούμε σύντομα ! Τελικά όπως φαίνεται, μάλλον περισσότεροι θα είναι αυτοί που θα παρακολουθούν από αυτούς που θα συμμετέχουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: