Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Πολύ γέλιο και κλάμα για την κατάντια του πολιτικού συστήματος έβγαλε η σημερινή ομιλία του Παπανδρέου στα μέλη του υπουργικού του συμβουλίου το οποίο οι πολίτες πλήρωσαν χρυσό για να γίνει στη Θεσσαλονίκη.
«Είμαστε αντιεξουσιαστές της εξουσίας» είπε ο άνθρωπος και σαν να μην καταλάβαινε που βρίσκεται η χώρα εκτίμησε ότι η μεσογειακή διατροφή (ναι, καλά διαβάσατε) αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης.
Επίσης για να δικαιολογήσει τα υπέρογκα έξοδα που έγινε για να μεταφερθεί η κυβερνητική κουστωδία των χιλιάδων αξιωματούχων στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε ότι οι υπουργοί του στη Θεσσαλονίκη δουλεύουν και πραγματοποιούν επαφές.
Τι είδους επαφές και με ποιους, κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο που βεβαιώνεται από δύο νυχτερινά κέντρα, το ένα στην παραλιακή και το άλλο κοντά στο αεροδρόμιο της Μίκρας, είναι ότι έχουν κρατηθεί αρκετά τραπέζια για το βράδυ.
Σας το έχουμε ξαναγράψει ότι η χώρα διαθέτει έναν.. αήττητο πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: