Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

Δώδεκα θέσεις έπεσε το 2010 η Ελληνική ανταγωνιστικότητα, «κατακτώντας» την 83η θέση του Παγκόσμιου Δείκτη Ανταγωνιστικότητας του World Economic Forum (WEF), μεταξύ 139 χωρών. Η Ελλάδα βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα από την Ρουάντα και τη Μποτσουάνα.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, το ποσοστό ανεργίας τον Ιούνιο ανήλθε σε 11,6%, έναντι 8,6% πέρσι. Μάλιστα, οι άνεργοι έφτασαν τους 582.364 πολίτες, ήταν δηλαδή κατά 36,2% ή κατά 154.657 περισσότεροι μέσα σε ένα χρόνο.Το σύνολο των απασχολουμένων κατά τον Ιούνιο 2010 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 4.429.823 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.292.452 άτομα. 
Με έκτακτες επιχορηγήσεις 480.000 + 100.000 ευρώ προς τη HELEXPO η κυβέρνηση «ξέπλυνε» τη συμμετοχή των υπουργείων και των κρατικών φορέων στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ώστε να φαίνεται οικονομικότερη από άλλες χρονιές, ενώ εντύπωση προκαλεί η απαίτηση του πρωθυπουργικού γραφείου να φυτευθούν 25.000 λουλούδια και φυτά στο χώρο του συνεδριακού κέντρου, συνολικού κόστους 100.000 ευρώ προκειμένου να τονιστεί η «πράσινη ανάπτυξη».
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη δικαστική διαμάχη με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, ενημερώθηκε για την υπόθεση και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του. Περιμέναμε νωρίτερα την πρόσληψη αλλά μάλλον για τα μάτια του κόσμου έγινε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: