Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΡΕ......

Αυτό είναι το πρώτο θέμα που παίζει στα ντόπια κανάλια και όπως αντιλαμβάνομαι θα παίξει και αύριο στα πρωτοσέλιδα των ντόπιων εφημερίδων!!
Σοβαρούς τριγμούς στη Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο προκαλεί το αυτοδιοικητικό άνοιγμα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη.
Τρία ονόματα που ανήκουν στο φιλελεύθερο χώρο βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους του συνδυασμού «Χανιά – Ο Δήμος Μας Αλλάζει», μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων, Νίκος Κόρακας.
Αυτό το γεγονός πραγματικά είναι πρωτοφανές !!! Ο κυβερνητικός συνδυασμός της τοπικής αυτοδιοίκησης στα Χανιά έχει στις τάξεις του μέλη, από το αντίπαλο στρατόπεδο. Πρωτάκουστο....αλλά μάλλον μόνο για τα Χανιά!!
Στην πόλη μου συμβαίνει συχνά, μάλιστα συνέβη και πριν τέσσερα χρόνια και  παλαιότερα ..πια είναι λοιπόν η είδηση που κάνει μπαμ;
Μήπως η ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, δεν κάνει χωρίς τα στενά κομματικά στελέχη; Μπουααααά!!!
Ή μήπως σας πήραμε το δεξιό.... ίου σας-ίου σας;
- Μπερδεύτηκα, αλλά οι πρασινομπλέ που απότομα έγιναν ανεξάρτητοι και πήραν ο καθένας τους από 4-5 του αντίπαλου στρατοπέδου ...κινδυνεύουν άραγε και αυτοί με διαγραφές;
- Οι πολίτες μπερδεύονται, γιατί υπάρχουν αυτά τα κανάλια για να μας θυμίζουν τι ζώα της σειράς είμαστε. 
Από την μια κάνουν πως βρίζουν τα κόμματα και τους μηχανισμούς, και από την άλλη μας σπρώχνουν βαθύτερα σε αυτά θυμίζοντας μας ότι έχουμε ταμπέλες στο κούτελο! 
Δεξιός -αριστερός-φιλελεύθερος-βλάκας-ηλίθιος-χαζός -πρόβατο-δικός μας-προδότης-διαγραφέντας!!
- Είμαι δεξιός και πάω με τον πράσινο δήμαρχο, γιατί ξέρω ότι αυτός θα κάνει το κάτι ντις παραπάνω για τους πολίτες και την πόλη. 
- Είμαι αριστερός και πάω με τον μπλε δήμαρχο, γιατί πιστεύω ότι έχει πρόγραμμα και προτάσεις !!
Ας το καταλάβουν πλέον οι ρυθμιστές της ζωής μας, ότι οι τοπικές κοινωνίες δεν θέλουν ούτε μπλε, αλλά ούτε και πράσινα καφενεία, ας καταλάβουν ότι τόσα χρόνια με τους διορισμένους δημάρχους, τα  βήματα ήταν κώλου - κώλου! Γιατί λοιπόν σώνει και καλά θέλουν να μας ξαναγυρίζουν σε εποχές 80΄;
Δώστε πίσω την ελευθερία μας.... βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: