Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ

Μετά τα χθεσινά..του δεν πληρώνω δεν πληρώνω..οι δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν να κάνουν μίνι συμβούλιο στο Δημαρχείο και να δουν πως θα επιβάλλουν το ανταποδοτικό τέλος του 1 Ε για τους επισκέπτες της χερσονήσου της Γραμβούσας.
Οι φωνές ακούστηκαν ως και την μακρινή ..Ρωσία, μια και αυτόν τον καιρό η δήμαρχος μας απουσιάζει και χρέη κάνει ο...δυνατότερος!
Τι αποφάσισαν; Ε' θα το μάθουμε αφού καθαρογράψουν τις κασέτες με τον διάλογο τους, πάντως αυτό που ακούστηκε σε όλο το Καστέλι,  είχαν αφήσει το παραθύρι ανοικτό, είναι ότι δεν πάει άλλο και θα εφαρμόσουν το πρωτόκολλο της Γραμβούσας .....
Για όσους δεν ξέρουν, ούτε και εγώ το ήξερα, υπάρχει τελικά όριο επισκεψημότητας τα 300 άτομα. Δηλαδή για να καταλάβω οι υπόλοιποι 1700 θα βλέπουν την Γραμβούσα με τα κιάλια;
Όποιος τραβά το σκοινί, ειδικά τώρα με αυτήν την κρίση, αλλά και με τα περιορισμένα έσοδα των δήμων, θα βγει ζημιωμένος. Για αυτό πρέπει να βρεθεί λύση αμέσως, χωρίς ..αντεγκλήσεις και καταγγελίες. Ο Μπάλος και η Γραμβούσα, ανήκει στους Γραμβουσιανούς, στους Κισσαμίτες, στους φιλοξενούμενους μας, ..οι υπόλοιποι περισεύουν!!
Τελικά ένα ευρό είναι βρε παιδιά, δεν είναι και καμιά περιουσία; 1Ε μόνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: