Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

Προειδοποίηση προς κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο δήμαρχο ή νομάρχη, απηύθυνε χθες το ΠΑΣΟΚ. Όποιος σπεύσει να ανακηρύξει τον εαυτό του υποψήφιο πριν ανοίξει τη διαδικασία το κόμμα, θα έχει ήδη διαπράξει αδίκημα και θα του επιβληθούν ποινές!

Μετά από αυτήν την απροσδόκητη εξέλιξη η δήμαρχος Κισσάμου μάλλον θα κατέβει... ανεξάρτητη!!! Βέβαια με αυτήν την προειδοποίηση γεννούνται και τα εξής δυο ερωτήματα
Α) Το ΠΑΣΟΚ πλέον
κατευθείαν και χωρίς υπεκφυγές μας λέει ότι μόνο ο κομματικός του μηχανισμός έχει το δικαίωμα να εκλέξει δήμαρχο. (Το ξέραμε αλλά το εμπεδώσαμε καλύτερα τώρα).
Β) Ζήτω η ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση !!!

Συμπέρασμα : Κάποτε στις μικρές πόλεις για δήμαρχος ψηφιζόταν το «καλύτερο παιδί» ε΄αυτό πια να το ξεχάσετε, τώρα ψηφίζουμε πρασινομπλέ παραστάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: