Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ

Φαλάσαρνα πάρτι από τα καλύτερα της Ευρώπης; Ναι !!!
Όμως κάτι πρέπει να γίνει με μια παρτίδα υποχθόνιων που ευκαιρία ψάχνουν να πουλήσουν την "πραμάτεια τους". Το αστυνομικό δελτίο γεμάτο, αλλά και οι δρόμοι πιο γεμάτοι από μπλόκα! Κάτι που δεν είναι καλό για την περιοχή και ιδιαίτερα για τους διοργανωτές που είδαν την φετινή χρονιά αισθητά μειωμένη από κόσμο.
Φυσικά δεν έλειψαν και τα καυγαδάκια αλλά αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καιρός να απομονωθούν κάτι άτομα που δεν χρειάζεται να βρίσκονται εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: