Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΠΙ ΤΑΠΗΤΟΣ

Σημαντική συνάντηση θα γίνει αύριο στον δήμο μας σχετικά με την διαχείριση των υδάτων του κόλπου. Θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της περιφέρειας Κρήτης, της νομαρχίας, αλλά και των ΤΕΟΒ και ΟΑΔΥΚ. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11.00π.μ και θα έχει πολύ ενδιαφέρον από κάθε άποψη μιας και το ζητούμενο αυτήν την στιγμή στον δήμο μας είναι πως θα αυξηθεί η ποσότητα νερού από τις πηγές του Κολένι, αλλά και πως θα έχουν νερό τα διαμερίσματα Λουσακιές και Γραμβούσα που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα ύδρευσης όσο και άρδευσις.
Από καλά πληροφορημένες πηγές ο δήμος Μηθύμνης που έχει στην δικαιοδοσία του της πηγές είναι αντίθετος σε αύξηση της ποσότητας προς τον δήμο Κισάμου μιας και από τα λεγόμενα των υπευθύνων ήδη οι ποσότητες που έρχονται στον δήμο Κισάμου είναι τεράστιες.
Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια μιας και το δίκτυο μέσ στο Καστέλι μοιάζει με σουρωτήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: