Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Διαφημιστική ταμπέλα δεν θα μείνει στην εθνική οδό ούτε για δείγμα! Η Εισαγγελία Ηρακλείου σε συνεργασία με την ΕΔΥΕ/ΒΟΑΚ, έχουν ξεκινήσει ένα “σαφάρι” κατά των παράνομων πινακίδων που είναι πολύ επικίνδυνες για τους οδηγούς.
“Υπάρχει εγκύκλιος από τον Άρειο Πάγο για την εφαρμογή του νόμου και φυσικά απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας”, είπε ο κ. Αγαπάκης που τόνισε ότι έχουν ξηλωθεί πάνω από 200 διαφημιστικές ταμπέλες.
Ήδη περισσότερες από 200 μικρές και μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται κατά μήκος της εθνικής οδού έχει ξηλώσει ήδη η ΕΔΥΕ/ΒΟΑΚ η οποία εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε ένα σαφάρι για να καθαρίσει το τοπίο από τις παράνομες και τις αυθαίρετες αυτές ταμπέλες που αποτελούν κίνδυνο θάνατο για τους οδηγούς.
Πιστεύω να το δούμε και στην γειτονιά μας, που είναι ο πιο σκοτώστρα δρόμος της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: