Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Δώδεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα 31 Αυγούστου από το θάνατο της Νταϊάνας που συγκλόνισε τον κόσμο και κλόνισε τη "μοναρχία".
Η Νταϊάνα από τότε που παντρεύτηκε τον Κάρολο το 1981, αλλά και μετά το θάνατό της ήταν ένα πρόσωπο που τραβούσε τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον του κόσμου, όχι μόνο στη Βρετανία. Τα τελευταία χρόνια η Dianamania, όπως χαρακτηριστικά την ονομάζουν έχει αρχίσει να ξεθωριάζει.
Βέβαια όλα αυτά τα χρόνια τα βρετανικά ταμπόιντ και όχι μόνο, συνεχίζουν να επικαλούνται διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στην Νταϊάνα, το φίλο της Ντόντι αλ Φάγεντ και τον οδηγό τους Ανρί Πολ. Πολλές επίσημες εκθέσεις απορρίπτουν τα σενάρια αυτό υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο για ένα τροχαίο δυστύχημα.
Ο μικρότερος γιος της Νταϊάνας, ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει πρόσφατα πως ο θάνατος της μητέρας του εξακολουθεί να τον στοιχειώνει. Κανείς δεν θα μάθει ποτέ τι έγινε σε εκείνο το τούνελ. Είμαι σίγουρος πως ο κόσμος θα το σκέφτεται συνέχεια. Και εγώ πάντα θα αναρωτιέμαι, είπε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο NBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια: